Maak kennis met...

Sales Support: Maik Bruins Slot

Sinds 10 oktober 2022 versterkt Maik Bruins Slot het Triolight team op de afdeling Sales Support. Graag stelt hij zich aan je voor. 

Wat is jouw achtergrond?

Voordat ik bij Triolight ging werken heb ik in een soortgelijke functie gewerkt, bij een kartonnen dozen fabrikant. Daar heb ik de mogelijkheid gekregen om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van sales, marketing en klantgerichtheid.

Welke werkzaamheden geven jou energie?

Contact met klanten geeft mij veel energie, vooral als mijn bijdrage van positieve invloed is en gewaardeerd wordt. Ook krijg ik veel energie van collega’s bij het uitwerken van een project met het salesteam of het kijken naar oplossingen met productie & logistiek.

 

Waar kijk je het meest naar uit in deze functie?

Het meest kijk ik uit naar de samenwerking met klanten & collega’s. Om gezamenlijk te werken aan mooie, duurzame en slimme oplossingen en projecten. Uiteindelijk is zowel het visuele als het functionele aspect hierin belangrijk.

 

Waar kunnen de klanten jou voor inschakelen?

Klanten kunnen in het algemeen voor alles bij mij terecht. Van aanvragen voor een project tot het versturen van afbeeldingen van eindresultaten. Voor mij is het belangrijk dat de klant een goed en vertrouwd gevoel heeft met onze organisatie, en ik daar een positieve bijdrage aan kan leveren.

 

Wat is jouw ochtendritueel op kantoor?

Mijn ochtendritueel begint eigenlijk als ik in de auto stap richting kantoor, ik mijn favoriete nummers via bluetooth opzet en mijzelf vervolgens trakteer op een privé concert van.. mijzelf. Aangekomen op werk pak ik een cappuccino, maak ik een praatje met mijn collega’s en begin ik met de dag.

 

Wat is jouw eerste indruk van Triolight?

Mijn eerste indruk is heel goed. De ondersteuning van alle afdelingen doen mij goed en geven mij voldoende handvaten om alle werkzaamheden, technieken en kennis te leren die nodig is om specialist te worden in zowel mijn functie als op het gebied van LED verlichting.


Lees ook eens