Professioneel supportprogramma voor adviseurs

Mooie, slimme oplossingen voor jouw lichtontwerp zonder gedoe

Slimme LED oplossingen met fantastisch licht, zonder gedoe

Duurzame lichtoplossingen zijn de toekomst. We zien dan ook een flinke stijging in de toepassing van lineaire LED verlichting in architecturale binnen- en buitenprojecten. 

Met lineaire LED verlichting zijn de mogelijkheden eindeloos en de technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Je kunt geweldige lichtoplossingen bedenken en laten uitvoeren, maar het is een uitdaging om de juiste producten te selecteren. Het zoeken en vergelijken kost tijd en kies je uiteindelijk wel voor de juiste optie? Zijn er slimmere alternatieven? LED verlichting wordt steeds specialistischer. 


Altijd een oplossing

Wij helpen jou met het realiseren van hele mooie, slimme lineaire lichtoplossingen met fantastisch licht. Helemaal zoals jij het ontworpen hebt en zonder gedoe. En zorgen we er ook voor dat de installateur alles eenvoudig, snel en foutloos kan installeren. Dat is zeer belangrijk in een tijd waarin er een gebrek is aan goede vakmensen, verlichting steeds specialistischer wordt en waar de deadlines steeds strakker worden.

Wij werken alles compleet voor je uit en met een passend en vakkundig advies. Indien nodig kunnen we proefopstellingen regelen en maken we samples. Met deze voorbereiding en de juiste kwalitatieve oplossing verloopt de realisatie probleemloos.

Wij hebben altijd een oplossing. Niet alleen kwalitatieve LED strips, maar ook profielen, aansturingen, voedingen en andere benodigdheden.

Verlichtingexperts

Onze experts begrijpen de complexiteit van verlichtingsprojecten en helpen je om de juiste producten te selecteren. Dit bespaart jou tijd en moeite. En als Nederlands bedrijf zijn we dichtbij en spreken we jouw taal. 

Bekijk onze projecten

Kwaliteitsproducten

Wij staan voor kwaliteit en hebben altijd een oplossing. Onze producten hebben gegarandeerd een lange levensduur, zijn duurzaam en eenvoudig te installeren. Het assortiment bestaat uit een compleet pakket voor alle lineaire LED lichtoplossingen. 

Bekijk ons liniLED® assortiment

Installateur ondersteuning

We zorgen er ook voor dat de installateur alles eenvoudig, snel en foutloos kan installeren. Dat is zeer belangrijk in een tijd waarin er een gebrek is aan goede vakmensen, verlichting steeds specialistischer wordt en waar de deadlines steeds strakker worden. Van standaard op spoel tot maatwerk of prefab.

 

Met deze elektrotechnisch adviseurs hebben wij al mooie projecten gerealiseerd:

Bespaar nu tijd en geld en laat ons jou helpen.

Wij helpen je graag met vakkundig advies en betrouwbare producten. En dat alles geheel vrijblijvend. Wacht niet langer en vraag een gratis demo van onze lichtexpert aan. In niet meer dan een half uur licht hij de voordelen van lineaire LED verlichting voor jouw specifieke situatie en ons support programma toe. 

;