Ontdek de wereld van ongekende mogelijkheden

Ervaar hoe het is om jouw project te voorzien van prachtige lichtoplossingen met de juiste ondersteuning, zodat jij je kunt richten op het binnenhalen en rendabel afronden van jouw project. Bekijk onze gerealiseerde projecten voor inspiratie of vraag een gratis demo aan. 

De missie van Triolight

Triolight helpt installateurs, elektrotechnisch adviseurs, lighting designers en distributeurs over de hele wereld om hun projecten te voorzien van fantastische lineaire 24V DC verlichting zonder gedoe.

Sinds 2000 zijn we volop in beweging om producten te ontwikkelen van hoge kwaliteit, waarbij we altijd een totaaloplossing kunnen leveren. Het is geweldig om op een locatie te komen en te zien dat de lichtoplossingen die we geleverd hebben zelfs na 11 jaar nog volop branden. Dat bedoelen we met kwaliteit van onze producten. Ook met onze diensten leveren we kwaliteit. Onze klanten komen naar ons toe, omdat we meedenken, meehelpen en doordat ze ons vertrouwen. Samen zoeken we een oplossing voor de aanvraag die op hun bureau ligt. 

We merken dat het meedenken en meehelpen van groot belang is bij onze klanten. Zeker in de tijd waar het aanbod groot en soms onoverzichtelijk is, de technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen en er een tekort is aan gekwalificeerde vakmensen. Wij zijn er om jou te voorzien van wat jij nodig hebt voor jouw project. Waardoor de installateur met minder mensen meer projecten kan doen. Waardoor de lighting designer en adviseur hun ontwerp kunnen invullen met lichtoplossingen zoals zij het bedacht hebben, zonder concessies. Of het nu gaat om standaard maten, prefab producten die op locatie snel te installeren zijn of complete maatwerp projecten.          

Wij zorgen ervoor dat jij je kunt richten op het binnenhalen en succesvol afronden van jouw project op een rendabele manier. Helemaal volgens het ontwerp, van de beste kwaliteit en zonder gedoe.    

Onze missie en kernwaarden

Het is onze missie om elk gebouw en elke omgeving mooi, veilig en duurzaam met slimme oplossingen met fantastisch licht, zonder gedoe. En dat doen wij als partner van onze klanten met producten van hoge kwaliteit die makkelijk te installeren zijn. 

We zetten de klant op 1

We gaan voor slimme oplossingen

We creëren kansen

Wij zijn echt

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag. 

;