Ons cadeautje onder de kerstboom

Uitbreiding liniLED® assortiment

Dit jaar lag er onder onze kerstboom een geweldig cadeau, namelijk een mooie uitbreiding van ons liniLED® assortiment.

R-lijn

Naast de vertrouwde liniLED® productlijn, lanceren we nu de liniLED® R-lijn. Deze productlijn bestaat uit diverse LED strips voor regulier gebruik en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment bestaat uit een variatie van PCB LED strips en Diffuse lichtlijnen in diverse kleuren en kleurtemperaturen en met een CRI 90 waarde. Door deze aanvulling bieden wij voor ieder budget een passende oplossing.     

Meer diffuse lichtoplossingen

Onze populaire Top en Side Diffuus LED strips bieden al jaren betrouwbaar egale verlichting zonder puntjes. Ze zijn robuust en waterbestendig met een IP69 waarde. Als aanvulling op deze productlijn introduceren wij de liniLED® Neon R. Dit zijn liniLED® PCB strips met een siliconen extrusie (beschermingslaag), waardoor de LED lijn flexibel is. Hiermee kun je met de verlichting nog makkelijker bochten maken zonder dat je meerdere LED strips moet gebruiken. De liniLED® Neon strips hebben een IP67 waarde en zijn naast wit ook beschikbaar in de mono kleuren Rood/Groen/ Blauw, RGB, RGBW en Tunable White.

Meer informatie over liniLED Neon

Nog een mooie diffuse aanvulling is de liniLED® COB R serie. Doordat de kleine LED-chips dicht op elkaar geplaatst zijn op de printplaat, wordt er een zacht en egaal lichtbeeld gecreëerd. Met het blote oog zijn lichtpuntjes niet meer waarneembaar. De liniLED® COB serie is leverbaar in Wit, Tunable White, RGB en RGBW.

Meer informatie over liniLED COB

Altijd een oplossing

Hoe vervelend is het als je het internet moet afstruinen op zoek naar producten die passen bij jouw ontwerp of die voldoet aan de specificaties van een lichtplan. Uit de vele opties die je kunt vinden, maak je een selectie en op basis van de specificaties kies je een merk uit. Dan denk je een goede LED strip gevonden te hebben, maar dan moet je ook een connector, voeding, controller en profiel niet vergeten.

Veel gedoe? Absoluut. Daarom vind je bij ons een compleet assortiment. Niet teveel, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, maar precies genoeg. Voor iedere toepassing en voor ieder budget. LED strips, profielen, connectoren, controllers en voedingen bij één partij. En daarbij helpen we je ook bij het maken van de keuze, zodat jij zeker weet dat jouw lichtoplossing perfect past bij jouw project.  

 


Lees ook eens