Onze deelname aan

InnnoTrans Berlijn 2022

Van 20-23 september 2022 namen wij deel aan InnoTrans - 's werelds grootste vakbeurs op het gebied van transport en technologie. Het was de eerste keer dat wij onze RailLight® live toonden aan het grote publiek op deze internationale vakbeurs. 

Bekijk de foto's >

Dit keer reisden Bob en Peter af naar het mooie Berlijn om onze RailLight® te tonen aan het grote publiek. Vier dagen lang voerden zij interessante gesprekken met eindgebruikers, adviseurs en installateurs van over de hele wereld. 

RailLight® is een compleet nieuw en innovatief product. Dat is ook de reden waarom wij uitgekozen waren als één van de World Innovations van InnoTrans. Het was een mooi compliment voor ons dat we hier onderdeel van mochten zijn. Maar ook een bewijs dat RailLight® een betrouwbare, innovatieve speler is op het gebied van verlichting op emplacementen. 

Wij kijken terug op een succesvolle beurs en we bedanken alle bezoekers voor de leuke gesprekken. Op dit moment zijn we bezig met het verwerken van alle (aan)vragen. Binnenkort ontvang je de gevraagde informatie van Peter of Bob. 

Meer informatie over RailLight® 


Lees ook eens