Onze deelname aan

Light + Building Frankfurt 2022

Van 2 tot en met 6 oktober 2022 waren wij met onze stand te vinden in Frankfurt tijdens Light + Building 2022. Bezoekers van over de hele wereld hebben kennis gemaakt met de producten van ons merk liniLED®. Het waren drukke dagen en wij willen iedereen dan ook heel hartelijk bedanken voor hun bezoek. 

Bekijk de foto's >

Na 4 jaar van afwezigheid reisden wij weer af naar de Messe Frankfurt om deel te nemen aan 's werelds grootste vakbeurs op het gebied van verlichting en andere gerelateerde producten en diensten. Het was fijn om de bezoekers te spreken en onze mooie producten te kunnen laten zien. 

Gedurende 5 dagen lang hebben we heel veel gesprekken gevoerd met verschillende distributeurs, lighting designers, installateurs en architecten van over de hele wereld. Met sommige bezoekers hadden we al eerder zaken gedaan, maar we hebben ook leuke gesprekken gevoerd met bezoekers die onze producten nog niet kenden. We konden merken dat de bezoekers enthousiast waren en we kregen leuke reacties. 

Op dit moment zijn we alle aanvragen aan het verwerken. Dus heb jij één van de collega's gesproken? Dan ontvang je binnenkort de besproken informatie. En wie weet maken we binnenkort de wereld weer een stukje mooier, duurzamer en/of veiliger met jouw lichtproject. 


Lees ook eens