Professioneel supportprogramma voor installateurs

Geen gedoe en een besparing tot 60%

Met ons support programma profiteer je van slimme oplossingen met fantastisch licht, zonder gedoe

Duurzame lichtoplossingen zijn de toekomst. We zien dan ook een flinke stijging in de toepassing van lineaire LED verlichting in projecten. Toch is deze verlichting in een bouwproject vaak maar een klein onderdeel.

Een projectleider of werkvoorbereider moet echter het complete project van a-z coördineren, en dat is geen gemakkelijke taak. Je kunt geen specialist zijn in alles en toch ben jij het aanspreekpunt van de eindklant, de adviseur, de architect en de leverancier. Daarom is een betrouwbare partner van groot belang. 

Daarnaast wordt verlichting steeds specialistischer en heb je ook nog eens te maken met een tekort aan vakmensen om de verlichting te installeren op locatie. De deadlines zijn strak en het op maat knippen en zagen op locatie kost tijd. We begrijpen de druk waarmee je te maken hebt.


Geen gedoe en een besparing tot 60%

Om jou te helpen een fantastische lichtoplossing te realiseren zonder gedoe en ook nog eens rendabel, hebben wij een installateur support programma ontwikkeld. Met onze hoogwaardige producten en praktische service nemen we een zware last van je schouders. 

Productieafdeling

Jouw bestelling wordt prefab afgeleverd op de locatie. Dat bespaart tot 60% installatietijd voor de installateur. 

Je kunt onze producten ook los of op spoel bestellen. De installateur kan alles op locatie eenvoudig op maat knippen. 

Logistieke voordelen

Alle producten zijn per ruimte verpakt en praktisch gelabeld, zodat er geen tijd verloren gaat aan zoeken en er geen onnodige transportbewegingen gemaakt worden..

Verlichtingexperts

Onze experts begrijpen de complexiteit van verlichtingsprojecten en helpen je om de juiste producten te selecteren. Dit bespaart jou tijd en moeite. En als Nederlands bedrijf zijn we dichtbij en spreken we jouw taal. 

Bekijk onze projecten

Kwaliteitsproducten

Wij staan voor kwaliteit en hebben altijd een oplossing. Onze producten hebben gegarandeerd een lange levensduur, zijn duurzaam en eenvoudig te installeren. Met onze one-stop-shop bestel je alle noodzakelijke producten bij 1 partij. 

Bekijk ons liniLED® assortiment

Met deze installateurs hebben wij al mooie projecten gerealiseerd:

Bespaar nu tijd en geld en laat ons jou helpen.

Wij helpen je graag met vakkundig advies en betrouwbare producten. En dat alles geheel vrijblijvend. Wacht niet langer en vraag een gratis demo van onze lichtexpert aan. In niet meer dan een half uur licht hij de voordelen van lineaire LED verlichting voor jouw specifieke situatie en ons support programma toe. 

;