Service om jou te ontzorgen

Een mooi lichtproject realiseren we samen met onze klanten. Triolight levert niet alleen LED strips, maar is een echte partner in business. We kijken naar het complete plaatje om zo de beste lichtoplossing te kunnen aanbieden. 

Advies op maat

Een goede service begint bij het juiste advies op maat. Ieder project is uniek en heeft andere eisen en wensen. Zodra wij een aanvraag binnen krijgen, bekijken we altijd het complete plaatje. Op welke plaats wordt de lichtoplossing gemonteerd? Hoeveel lumenoutput is er nodig? Wat is de functie van de lichtoplossing?

Door te kijken naar de aanvraag, in gesprek te gaan met onze klanten en onze kennis en ervaring van de afgelopen 23 jaar, kunnen wij de oplossing aanbieden die echt bij het project past. Dat scheelt tijd, omdat je zelf minder tijd hoeft te investeren in uitzoekwerk. En je bent gegarandeerd voorzien van een oplossing die aan alle eisen en wensen voldoet.  

Heb je op dit moment een aanvraag en ben je op zoek naar een passende oplossing? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Logistieke voordelen

Om jou te ontzorgen en je te helpen tijd te besparen, verpakken wij alle onderdelen per ruimte en zorgen we ervoor dat alles duidelijk op de dozen vermeld wordt. Op deze manier hoef jij alleen de betreffende doos te openen en de lichtoplossing op de juiste plaatst te monteren. 

Het kan zijn dat de lichtoplossingen in verschillende ruimtes moeten worden geïnstalleerd. Je wilt dan niet alle dozen open maken om de juiste spullen te vinden voor die ene ruimte. Dat kost tijd en is veel gedoe. Met onze slimme manier van verpakken, maken wij het installeren van onze lichtoplossingen nog eenvoudiger. 

Tot 5 jaar garantie op lichtoplossingen

Op lichtoplossingen moet je kunnen vertrouwen. Je wilt niet dat de klant binnen een jaar op zoek moet gaan naar nieuwe verlichting, omdat de bestaande niet meer naar behoren werkt. Dat is niet fijn voor de klant, maar dat is ook niet positief voor je eigen reputatie. 

Triolight staat voor kwaliteit. Daarom gaan we altijd op zoek naar de beste materialen die gegarandeerd jarenlang meegaan. Denk bijvoorbeeld aan de verwachte levensduur van 60.000 uur bij LED strips (L80B10) zonder dat er kleurafwijkingen ontstaan. Voor onze oplossingen gebruiken we altijd hoogwaardig aluminium of roestvrij staal.  

Ons retourpercentage is zeer laag en we doen er alles aan om dit zo te houden. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij

  • standaard 2 jaar garantie op alle lichtoplossingen (m.u.v. LED strips).
  • tot 5 jaar garantie op onze LED strips. 

Bekijk de garantievoorwaarden in onze algemene verkoop-, leverings- en betaalvoorwaarden

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag. 

;