Maak kennis met...

Marketingspecialist: Mariska van den Brink

Op 1 maart 2022 is het Triolight team versterkt met marketingspecialist Mariska van den Brink. Graag stelt zij zich aan je voor. 

Wat is jouw achtergrond?

Mijn marketingavontuur begon bij matrassenfabrikant TEMPUR Benelux BV. Ik ben begonnen als marketingassistent en doorgegroeid naar marketingcoördinator en later online marketeer. Na 7 jaar ben ik verhuisd naar de online speler plein.nl. Vervolgens ben ik als marketeer aan de slag gegaan bij automotive retailorganisatie Emil Frey Nederland. En nu werk ik sinds maart 2022 bij Triolight. Ik heb bij mooie bedrijven gewerkt en veel geleerd in verschillende branches, in de online als offline marketing en zowel in de B2B als in de B2C sector. 

Welke werkzaamheden geven jou energie?

Mooie resultaten die werken. Dat geeft mij energie. Met marketing kun je mooie dingen maken. Neem nu bijvoorbeeld deze website. Het kost veel tijd en energie om het te bouwen en te onderhouden, maar ik word blij van het resultaat en het aantal bezoekers dat de website trekt. Daar krijg ik energie van. 

 

Waar kijk je het meest naar uit in deze functie?

Onze doelgroepen meenemen in het Triolight verhaal. We zijn nu nog een relatief kleine speler en nog niet zo bekend als we willen zijn. Daar ga ik de komende tijd mee aan de slag. 

 

Waar kunnen de klanten jou voor inschakelen?

Voor allerlei marketing gerelateerde zaken. Het opvragen van de juiste productinformatie voor bijvoorbeeld hun website, zoals teksten en afbeeldingen. Maar ik denk ook graag mee wanneer klanten evenementen organiseren. Daar willen we ook graag bij helpen. 

 

Wat is jouw ochtendritueel op kantoor?

Ik start mijn dag altijd met een kopje thee en dan start ik mijn computer op. Ik kijk altijd eerst even op LinkedIn naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van marketing en wat er bij onze klanten speelt. Dan loop ik mijn e-mails door en start ik met mijn to-do lijst. Afhankelijk van de drukte maak ik ook altijd graag even een praatje met mijn collega's. 

 

Wat is jouw eerste indruk van Triolight?

Triolight is fijn bedrijf om voor te werken. Hoe druk het soms ook is, mijn collega's maken tijd vrij om me te helpen. De branche en de producten zijn helemaal nieuw voor mij, dus die hulp heb ik zeker nog even nodig. Iedereen werkt hard en met passie om mooie producten te maken. Ik vind het nog steeds fascinerend wat je met zo'n LED strip kunt creëren.   


Lees ook eens