LED verlichting toepassen in een parkeergarage?

Onze experts helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing en daarbij passende producten. 

Parkeergarage

Lineaire LED verlichting en inground LED verlichting zijn een veelzijdige optie die op verschillende manieren in parkeergarages kunnen worden toegepast om de verlichtingsefficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd een aantrekkelijke omgeving te creëren. Hier zijn enkele specifieke toepassingsgebieden waar je deze verlichting kunt overwegen:

  • Plaats LED armaturen langs rijbanen en parkeerzones om gelijkmatige en goed verdeelde verlichting te bieden. Dit vermindert schaduwen en verbetert de zichtbaarheid, wat de veiligheid van bestuurders en voetgangers verhoogt.
  • Gebruik inground LED verlichting om parkeervakken te markeren. Dit maakt het gemakkelijker voor bestuurders om hun voertuigen correct te positioneren en draagt bij aan een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.
  • Installeer lineaire LED verlichting bij ingangen en uitgangen van de parkeergarage. Dit zorgt voor duidelijke markeringen en maakt het gemakkelijker voor voertuigen om in en uit te rijden, vooral 's nachts.
  • Voor gebieden zoals trappenhuizen en loopbruggen waar nauwkeurige verlichting essentieel is om ongelukken te voorkomen, is lineaire (inground) LED verlichting ideaal. Het vermindert schittering en zorgt voor een veilige doorgang.
  • Lineaire LED armaturen kunnen ook worden gebruikt voor esthetische doeleinden. Plaats ze langs plafonds of muren om architectonische details te accentueren en een visueel aantrekkelijke sfeer te creëren.
  • Als je veiligheidsspiegels hebt in je parkeergarage om blinde vlekken te elimineren, kan het toevoegen van lineaire LED verlichting de effectiviteit van deze spiegels verbeteren, vooral 's nachts.
  • Als er borden of waarschuwingsborden in je parkeergarage zijn, kan lineaire LED verlichting achter deze borden worden geplaatst om ze beter zichtbaar te maken, zelfs bij weinig omgevingslicht.
;