Finland

Tampere

De liniLED® trapleuning met LED verlichting benadrukt het nationale landschap van Tammerkoski in Finland. Het ambitieuze verlichtingsproject werd afgerond met de innovatieve liniLED® Handrail met geïntegreerde verlichting, geleverd door onze partner Hedtec.

Concept

‘Naast goede verlichting om de veiligheid te garanderen, wilden we een hoogwaardig en stijlvol ontwerp dat past bij het cultuurhistorische landschap van het gebied en dit op de juiste manier benadrukt’, zegt projectontwikkelingsmanager Markus Joonas van de Tampere Five-Star Centrum ontwikkelingsprogramma.


Oplossing

De liniLED® Handrail was absoluut de beste combinatieoplossing, zowel technisch als visueel. Om de verlichte leuning zo elegant mogelijk in de leuningconstructie te plaatsen heeft Hedtec onopvallende beugels laten maken, speciaal op maat gemaakt voor de leuning van Vapriikinraitti.

De 270 meter lange Vapriikinraitti-wandelroute werd zeer goed ontvangen door de stedelingen. Het werd een eerbetoon aan het Tammerkoski National Landscape dat door het centrum van Tampere loopt. 

 

Producten
liniLED® Handrail

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.