Dublin - Ierland

Sir John Rogerson’s Quay

Een aantrekkelijke en rolstoelvriendelijke ingang. 

Concept

Het doel was om een minimalistisch uitstraling te ontwerpen dat zowel de beschermde structuur aan de voorzijde als de glazen gevel van het gebouw aan de achterzijde complementeert. Om die reden is de oprit voor rolstoelgebruikers volledig op maat gemaakt, waarbij een continue lichtlijn vanaf de straatkant naar de deuropening is geïmplementeerd.

Oplossing

Om het minimalistische ontwerp geen tekort te doen, loopt de noodverlichting bij de ingang naadloos over in de liniLED® Handrail. Hierdoor hoefde geen extra armaturen in het ontwerp te worden opgenomen.

ECI Lighting schrijft op haar website: 
“Het liniLED® Handrail systeem voldeed aan alle eisen van het ontwerp en bood daardoor de perfecte verlichtingsoplossing. De roestvrijstalen liniLED® Handrail is een revolutionair handleuning systeem met LED verlichting dat voorziet in functionele verlichting voor een veilige omgeving. Het systeem heeft dezelfde voordelen als een LED armatuur: duurzaam, energiezuinig en beschikbaar in verschillende lichtintensiteiten en lichtkleuren.”

Producten
liniLED Handrail

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.