Baarn - Nederland

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld is geen echt kasteel, maar een landhuis uit de 18e eeuw, dat wat tot 1940 in particuliere handen was. Huis en landgoed zijn vaak van eigenaar veranderd en sommige eigenaren voerden ingrijpende veranderingen aan het huis of aan de tuin door. Het ligt in het ruim 130 ha grote landgoed Groeneveld te Baarn dat eigendom is van Staatsbosbeheer.

Oplossing

Kasteel Groeneveld was sinds 1982 het Nationaal Centrum voor bos, natuur en landschap. Sinds 2007 is deze ondertitel veranderd naar ‘Buitenplaats tussen stad en land.’ Hier worden tentoonstellingen en evenementen over natuur en landschap georganiseerd.

Tijdens de laatste verbouwing (2012) is de oorspronkelijke keuken in het souterrain in ere hersteld. Na een jaar verbouwen is sinds juli 2012 dit prachtige landhuis weer open. In het hoofdgebouw zijn de koven van het plafond aangelicht met 51 meter LED lijnen. Installatiebedrijf ITN uit Ede die de technische installatie verzorgde, heeft hiervoor liniLED® Deco gekozen in de kleur Natuurlijk Wit.

 

Producten
liniLED® Side Deco 4000K LED strip
liniLED® U-profiel

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.