Finland

TUI Cruises

Om passagiers de mogelijkheid te geven om van elk mogelijk uitzicht te genieten, zonder hierbij belemmerd te worden door felle verlichting, is het dek verlicht met liniLED® LED strips.

Concept

Meyer Turku Oy shipyard (voorheen: STX Finland Oy) is een van de meest vooraanstaande scheepswerven in Europa. De scheepswerf is gespecialiseerd in het bouwen van cruiseschepen, auto- en passagiersschepen en schepen met speciale technische eisen.

 

Oplossing

Om passagiers de mogelijkheid te geven om van elk mogelijk uitzicht te genieten, zonder hierbij belemmerd te worden door felle verlichting, is het dek van Mein Schiff 3 verlicht met liniLED® LED strips. Alleen al in het onderste deel van de glazen reling is meer dan 1.000 meter van de liniLED® Side Warm Wit 3000K PSP (Power Short Pitch) geïnstalleerd.

Door de liniLED® LED strips in dit deel van de reling te installeren, wordt een veilige omgeving voor de passagiers gecreëerd. Daarnaast is het schip tevens beter zichtbaar voor andere schepen.

Naast de verlichtte glazen reling, is tevens het welbekende TUI logo op de schoorsteen voorzien van liniLED® Side Rood Deco LED strips.

Speciaal voor dit project heeft Triolight op maat gemaakte liniLED® IP68 Gelmoffen ontwikkeld.

 

Producten
liniLED® Side Power LED strip
liniLED® Side Deco LED strip


Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.