Australië

South Perth Esplanade

Gevestigd aan de waterkant van Zuid Perth, West Australia, ademt het South Perth Esplanade project luxe, comfort en elegantie.

Concept

Zorzi Builders is er in geslaagd om alle denkbare lichtcreaties te verwerken in een schitterend project.

Gevestigd aan de waterkant van Zuid Perth, West Australia, ademt het South Perth Esplanade project luxe, comfort en elegantie.

In samenwerking met MMA Interiors, heeft de Australische liniLED® distributeur een prachtig lichtplan uitgewerkt, waardoor alle architectonische hoogtepunten tot hun recht komen.

Oplossing

Radiant Lighting maakte voor dit project gebruik van liniLED® LED strips om o.a. de kasten, plinten, muren en plafonds te verlichten.

Naast al deze indrukwekkende lichtcreaties, is een bepaald onderdeel hét ultieme hoogtepunt van dit project: de trap. Om deze lichtcreatie tot stand te brengen, zijn de liniLED® Top LED strips zowel onder als zijwaarts van elke traptrede geïnstalleerd.

Om het effect te versterken zijn tevens liniLED® Profielen in aluminium, inclusief liniLED® LED strip, op de muren bevestigd.

 

Producten
liniLED® Top Power 

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.