Australië

Sorrento Villa

Een luxueuze woning in Sorrento (WA, Australië) is uitgeroepen tot ‘Huis van het Jaar’ op de HIA-CSR Australian Housing Awards 2017. De juryleden vonden het huis zowel sjiek als leefbaar en waren zeer onder de indruk van “het onberispelijke vakmanschap, de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerkingen, waaronder de marmeren vloeren en steenbekleding.”

De aannemer, Spadaccini Homes, won een award in zowel de categorie ‘Huis van het Jaar’ als ‘Huis op Maat van het Jaar’. De awards zijn de hoogst te behalen onderscheidingen voor de woningbouw in Australië.

 

Bekijk alle foto's

Concept

Het 1500m² huis bestaat uit vijf slaapkamers, een bar, fitnessruimte, studeerkamer, zitkamer en een zeer ruime ondergrondse garage. Op de tweede verdieping van het huis bevindt zich een schitterende spa met uitzicht op de kust. De marmeren vloer is bewust door het hele huis gelegd, zodat er synergie tussen de verschillende kamers wordt gecreëerd.

Oplossing

Om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het huis goed tot hun recht komen, is gekozen voor diverse hoogwaardige armaturen waaronder de flexibele liniLED® (HP) LED strips. Deze strips zijn vrijwel in het hele interieur en exterieur van het huis verwerkt, zoals de plafonds, koven, trappen (binnen/buiten), etc. Zelfs de oprit heeft een eigen strakke, eigentijdse uitstraling gekregen, dankzij de (IP68) overrijdbare liniLED® Forta lichtarmaturen.

 

Producten
liniLED® Top High Power 
liniLED® Side High Power
liniLED® Forta

 

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.