Haarlemmermeer - Nederland

Hotel Schiphol

Hotel Schiphol (gemeente Haarlemmermeer) heeft de renovatieplannen in gang gezet om zich klaar te maken voor de toekomst. Een integraal onderdeel van de renovatie is de vervanging van halogeenverlichting. René van de Groep, hoofdtechnische dienst van Hotel Schiphol, kreeg de opdracht om de halogeenverlichting in 240 kamers te vervangen door gelijkwaardige lampen. In eerste instantie ging de gedachte uit naar PL. Echter, tijdens diverse testen bleef de lichtbeleving met PL ondermaats. Uiteindelijk is besloten over te gaan op LED verlichting.

Oplossing

Naast de verschillende type gastenkamers, zijn er ook suites in diverse uitvoeringen. De meest luxe kamer is de Top Suite. De ruime kamer is voorzien van een grote, losstaande tweepersoons jacuzzi. Aan het plafond is een ringvormige koof aangebracht, waarin (geheel uit het zicht) een liniLED® Side RGB LED strip is gemonteerd. Het licht van de liniLED® LED strip schijnt onder een hoek van 90° graden naar beneden. De kleur kan vanuit de kamerhal op afstand worden geregeld

 

Producten
liniLED® Side RGB LED strip 

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.