Australië

Fremantle Villa

Wat oorspronkelijk begon met het ontwerp van een studio en werkplaats, resulteerde uiteindelijk in de compleet nieuwe inrichting van een woning.

 

Bekijk alle foto's

In de jaren ’50 en ’80 is de woning maar liefst twee keer uitgebouwd. Echter heeft het vergroten van het woonoppervlak geleid tot afname van de natuurlijke lichtinval en visuele interactie met de achtertuin.

Keen Architects heeft de balans in het huis weten te herstellen door onder meer raampartijen op het Noorden te creëren en verschillende woonruimtes te voorzien van dakramen en lichtpunten. Om tot slot één geheel te vormen van de oude en nieuwe woongedeeltes, is een combinatie van marmer, hout, gepolijst beton en zwart stalen details toegepast.

Met dank aan lichtontwerper en liniLED® partner, Radiant Lighting, zijn verschillende elementen in deze bijzondere woning verlicht met liniLED® LED strips.

Producten
liniLED® Top Power

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.