Perth -Australië

COOLBINIA VILLA

In een van de vele voorsteden van Perth, Coolbinia, is een schitterende villa met drie verdiepingen gebouwd. Deze woning is ondermeer voorzien van vijf slaapkamers, vijf badkamers, een bioscoop, zwembad en een garage met ruimte voor tien auto’s (inclusief draaischijf). Het ultieme droomhuis voor ieder gezin.

Oplossing

De villa dankt haar indrukwekkende uiterlijk ondermeer aan de unieke combinatie van verschillende materialen, zoals met Japanse stenen beklede wanden, glazen wanden, koperen poorten en diverse tinten acryl. Het interieur ademt dezelfde unieke, verfijnde stijl. De woning is uitgerust met op afstand bedienbare jaloezieën, een verlichting (en thema) besturingssysteem, airconditioning en touch screens voor de ultieme gebruikersvriendelijke woonervaring. Dit geldt tevens voor onze liniLED® Side Deco LED strips, die in de gehele woning zijn geïntegreerd.

 

Producten
liniLED® Side Deco LED strips

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.