Dubai

Bulgari Hotel

Fenomenaal meesterwerk in het Midden-Oosten.

 

Bekijk alle foto's

Het modemerk BVLGARI (Bulgari) is al jaren wereldwijd een fenomeen en wordt geroemd om haar vakmanschap, ‘avant-garde’ materialen en ongeëvenaard ontwerpen. Dit is niet alleen terug te zien in haar kenmerkende sieraden- en kledingcollectie, maar tevens in de ‘BVLGARI Hotel & Resorts luxury hospitality collection’. Met bestaande hotels en resorts in Milaan, Londen, Beijing en Bali, heeft BVLGARI zojuist haar 5e meesterwerk afgerond in Dubai. Met trots tonen wij samen met Huda Lighting onze geleverde bijdrage aan deze nieuwe ‘stadsoase’ in het Midden Oosten.

Op 7 december 2017 opende het vijfsterren BVLGARI Resort & Residences Dubai haar deuren en werd daarmee gelijk het duurste resort van Dubai. Gelegen aan de Jumeirah Bay, een eiland in de vorm van een zeepaard, bestaat het 158.000 m² complex uit een resort, zes residentiële gebouwen (incl. 137 appartementen), 15 herenhuizen en Bulgari’s allereerste jachthaven en jachtclub.

Meesterbrein en ontwerper van alle BVLGARI Hotels & Resorts is het bekende Italiaanse architectenbureau, Antonio Citterio Patricia Viel. “Wij hebben geprobeerd om de architectuur een Europese uitstraling te geven”, zegt Patricia Viel. “In Dubai loop je niet zomaar langs een gebouw. Daarom hebben wij geprobeerd het tegenovergestelde te creëren van wat er al is.”

Het BVLGARI Resort & Residences Dubai biedt meer dan honderd luxe kamers en suites, inclusief villa’s met zwembad, tuin of zeezicht. Gasten kunnen zichzelf vermaken met een van de vele voorzieningen, zoals het café, bar, restaurant (gerund door de Italiaanse Michelin sterren chef, Niko Romito) en de meest exclusieve beachclub – uiteraard voorzien van privé strand en buitenzwembad.

Als de gasten opzoek zijn naar (nog) meer ontspanning, dan kunnen zij terecht in de exclusieve spa. In dit 1,700 m2 paradijs kunnen zij genieten van een traditionele hammam, fitness centrum, beauty salon (incl. kapper en authentieke Italiaanse ‘barbershop’) of het vijfentwintig meter lange binnenzwembad met volledig uitzicht op zee.

Eigenaren (of bewonderaars) van jachten kunnen hun geluk op in ’s werelds eerste BVLGARI Jachtclub, waar zij kunnen genieten van het uitzicht op de privé jachthaven vanuit het Italiaanse restaurant, de lounge of het buitenzwembad/bar.

“Wij Italianen zijn dol op jachthavens. Met name de kleine jachthavens, die deel uitmaken van een gemeenschap”, legt Silvio Ursini uit, Group Executive Vice President van Bulgari. “Onder het genot van een drankje of etentje kijken naar langsvarende boten, dat is allemaal onderdeel van de levensstijl.”

 

Producten
liniLED® Top Power (2700K)
liniLED® U-profiel

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.