Nederland

Beerens Schoenmode

Geheel uit het zicht, is in totaal 180 meter van liniLED® PCB LED strips (4000K) aan de onderkant van de planken in uitgefreesde sleuven gemonteerd.

Het resultaat: een prachtig, uitgekiende uitstraling van het gehele productassortiment.

Concept

Sinds 1962 is Beerens Schoenmode een begrip in Tilburg en omstreken. Een droom die door vader, Frits Beerens, tot werkelijkheid is gebracht, wordt vandaag de dag met veel passie en plezier voortgezet door zoon en eigenaar, Roland Beerens. Onlangs is zustervestiging ‘Beau Beerens’ geopend. Vernoemd naar dochter Beau, biedt deze schoenenzaak een ruim assortiment aan exclusieve dames- en herenschoenen van prestigieuze topmerken, kwaliteitsschoenen en bijpassende modeaccessoires. De oorspronkelijke Beerens Schoenmode richt zich nu uitsluitend op het luxe segment van kinderschoenen, onder de naam Beerens Kids.

Oplossing

“De schoenen in onze winkelschappen moeten een uitgekiende uitstraling hebben”, vertelt Beerens. “Dat komt op conto van de toegepaste verlichting met liniLED® LED strips. Die maken een verrassende lichtbeleving mogelijk. Daardoor kan de klant eerder tot een koop overgaan.” Voordat Beerens de ideale verlichting vond in de liniLED® LED strips, vond eerst een lang traject vooraf plaats: diverse armaturen van verschillende leveranciers werden getest. “Het interieur van de winkel heeft een uiterst moderne vormgeving, maar het zoeken naar de juiste schapverlichting kostte ons hoofdbrekens”, vertelt Beerens.

Om de juiste kleurkeuze van de LED strips te bepalen, is uitgebreid getest op lichtbeleving en kleurweergave. Uiteindelijk hebben de tests er toe geleid dat alle schappen in de Tilburgse schoenenzaak zijn voorzien van de flexibele, hoogwaardige liniLED® LED strips.

Geheel uit het zicht, is in totaal 180 meter van liniLED® PCB LED strips (4000K) aan de onderkant van de planken in uitgefreesde sleuven gemonteerd. Het resultaat: een prachtig, uitgekiende uitstraling van het gehele productassortiment.

 

Producten
liniLED® PCB Power (4000K) 

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.