Nederland

ABN AMRO Innovatiecentrum

Een beter en duurzaam lichtklimaat in de verschillende ruimtes van het innovatiecentrum. 

Oplossing

De ABN AMRO heeft haar innovatiecentrum voorzien van een nieuw lichtsysteem. Waar normaal gesproken gebruik wordt gemaakt van functionele, (koud) witte verlichting, zijn in totaal tien vergaderkamers uitgerust met liniLED® LED verlichting. Met dit type LED strip kunnen verschillende lichtkleuren worden ingesteld, waarmee in elke ruimte een unieke sfeer kan worden gecreëerd.

“De ABN AMRO heeft mij gevraagd een beter lichtklimaat te scheppen in de ruimtes van het innovatiecentrum”, vertelt Ron Ramselaar (directeur van Ramselaar Light Solutions) in een artikel van het vaktijdschrift Inside Information Verlichting. “Vaak waren de opdrachten helemaal op maat gemaakt. In dit geval moest ik ook weer met een creatieve oplossing komen. Die heb ik gevonden door lichtkoven in de vergaderkamers aan te brengen en deze te voorzien van liniLED® RGB strips uit het aanbod van Klemko“. In totaal is 300 meter aan LED strips in de koven verwerkt met behulp van U-Profielen.

 

Producten
liniLED® Top RGB LED strip
liniLED® Top U-profiel

Specificaties

Wil jij ook zo'n mooi resultaat bereiken? Neem dan contact met ons op.

Samen laten we jouw project stralen

Breng jouw lichtproject naar een hoger niveau met A-kwaliteit LED producten, persoonlijk advies en hulp bij installatie. Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag.