liniLED® PCB RGBW

De liniLED® PCB RGBW bevat, naast de primaire kleuren, ook warm witte LED's. Het voordeel hiervan is dat, naast leuke kleureffecten en pasteltinten, ook afzonderlijk (warm) wit licht kan worden getoond.

Een ander verschil tussen deze strip en de liniLED® RGB strip, is de lichtopbrengst. De liniLED® RGBW strip is een stuk krachtiger met een opbrengst tot 1293 lumen per meter. 

Ga naar de specificaties

Ontdek of de liniLED® PCB RGBW geschikt is voor jouw project en vraag eenvoudig en snel een offerte aan. Of vraag advies aan onze experts.

Offerte aanvragen
Lichtopbrengst
Korte projectomschrijving
  RGBW 700 RGBW 1300
Artikelnummer 12171 12172
Vermogen
(24V DC)
9.8 W/m 17.9 W/m
Lichtopbrengst 697 lm/m 1293 lm/m
Uitstralingshoek 120° 120°
IP-waarde IP00 IP00
MacAdam steps
Dimbaar Ja Ja
Buigradius 20 mm 20 mm
Afmeting B 10 mm
H 2 mm
B 10 mm
H 2 mm
Maximale aansluitlengte 6 m 3.9 m
Verwachte levensduur 60.000 uur
L70/B50 
60.000 uur
L70/B50 
Garantie 5 jaar 5 jaar

Datasheet liniLED® PCB RGBW
Datasheet liniLED® PCB RGBW 

IES liniLED® PCB RGBW
IES-bestanden liniLED® PCB RGBW

LDT liniLED® PCB RGBW
LDT-bestanden liniLED® PCB RGBW

Handleiding liniLED® PCB RGBW
Handleiding liniLED® PCB RGBW


De liniLED® PCB RGBW is een multifunctionele LED strip. Met de juiste bediening kun je alle kleuren maken die je wenst. Inclusief realistisch wit licht. Laat je fantasie de vrije loop en creëren mooie resultaten. 

Deze A-kwaliteit 24V lichtbron heeft de beschermingsgraad IP00. Dit houdt in dat deze LED strip alleen binnen en op droge plaatsen gebruikt kan worden. 

Aan de achterzijde van de liniLED® PCB RGBW LED strip is een 3M dubbelzijdige tape bevestigd, waardoor het monteren ervan zeer eenvoudig is. 

Dankzij reel-to-reel productie worden de liniLED® PCB LED strips aaneengesloten geproduceerd en bewaard op een rol. In tegenstelling tot andere LED strips, die in delen worden geproduceerd en aan elkaar gesoldeerd worden. Het voordeel van de reel-to-reel techniek, en het ontbreken van extra soldeerpunten, is dat er minder kans is op uitval van een sectie.      

Heb je advies nodig?

Wil je dat we met je meedenken over wat de beste oplossing is voor jouw lichtproject? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij geven je graag advies.