liniLED® Neon R Top Silicone TW

De liniLED® Neon R Top Silicone TW is een veelzijdige verlichtingsoplossing met uitstekende eigenschappen. Dit product is ontworpen om naadloos van boven naar beneden te buigen en heeft een siliconen constructie die de flexibiliteit en het vormgemak vergroot. Dankzij de Tunable White functie kun je de kleurtemperatuur aanpassen aan verschillende omgevingen.

Deze verlichtingsoplossing is gebouwd met hoogwaardige componenten en garandeert betrouwbare prestaties. De indrukwekkende flexibiliteit en het buigvermogen maken het een praktische keuze voor verschillende toepassingen. Met een kleurweergave-index (CRI) van 90 levert de liniLED® Neon R Top Silicone TW een uitstekende kleurweergave.

Ga naar specificaties

Ontdek of de liniLED® Neon R Top Silicone TW geschikt is voor jouw project en vraag eenvoudig en snel een offerte aan. Of vraag advies aan onze experts.

Offerte aanvragen
Korte projectomschrijving
  2700K-6500K
Artikelnummer RNT16-92765-TW
Vermogen
(24V DC)
14.4 W/m
CRI 90+
Lichtopbrengst 941 lm/m
LED/M 240
LED/ sectie 12
IP-waarde IP67
MacAdam steps 3
Dimbaar Ja
Afmeting B 16 mm
H 17 mm
Maximale aansluitlengte 10 m
Garantie tot 5 jaar

Heb je advies nodig?

Wil je dat we met je meedenken over wat de beste oplossing is voor jouw lichtproject? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij geven je graag advies.