liniLED® Neon R Top Silicone RGB

De met precisie en innovatie vervaardigde liniLED® Neon R Top RGB staat garant voor een naadloze en flexibele verlichtingsoplossing. Dankzij de mogelijkheid om de LED strip aan de bovenkant te buigen, kan hij eenvoudig worden aangepast aan elk ontwerp of elke vereiste ruimte. Geniet van de vrijheid om jouw verlichting met ongeëvenaard gemak vorm te geven. De siliconen constructie zorgt voor duurzaamheid en garandeert een investering die lang meegaat en helder blijft schijnen.

Dompel jezelf onder in een wereld van levendige kleuren terwijl deze geavanceerde LED strip elke ruimte verandert in een betoverende oase. Met de RGB-functie ervaar je de magie van het aanpassen van je verlichting aan je stemming en sfeer. Of het nu gaat om een levendige feestsfeer of een rustgevend toevluchtsoord, laat het spectrum van kleuren de perfecte omgeving creëren voor elke gelegenheid.

Ga naar specificaties

Ontdek of de liniLED® Neon R Top RGB geschikt is voor jouw project en vraag eenvoudig en snel een offerte aan. Of vraag advies aan onze experts.

Offerte aanvragen
Korte projectomschrijving
  Neon R Top RGB 300
Artikelnummer RNT16-RGB
Vermogen
(24V DC)
17.20 W/m
CRI 90+
Lichtopbrengst 317 lm/m
LED/M 72
LED/ sectie 6
IP-waarde IP67
MacAdam steps 3
Dimbaar Ja
Afmeting B 16 mm
H 17 mm
Maximale aansluitlengte 5 m
Garantie tot 5 jaar

Heb je advies nodig?

Wil je dat we met je meedenken over wat de beste oplossing is voor jouw lichtproject? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij geven je graag advies.