liniLED® Neon R Side Silicone Tunable White

Verhoog de lichtbeleving met de liniLED® Neon R Side Silicone Tunable White, ontworpen voor een dynamische verlichting. Dompel jezelf onder in een spectrum van kleurtemperaturen variërend van warm 2700K tot koel 6500K. Of je nu een gezellige sfeer wilt voor ontspanning of een levendige omgeving voor sociale bijeenkomsten, deze silicone lichtoplossing past zich aan iedere stemming aan. Met de variabele instelling voor wit kun je de kleurtemperatuur aanpassen, zodat er voor elke gelegenheid een perfecte match is.

Ervaar de perfecte mix van duurzaamheid en licht. Met een indrukwekkende IP67-classificatie is deze lichtoplossing bestand tegen stof en water, waardoor hij ideaal is voor zowel binnen als buiten. De indrukwekkende Color Rendering Index (CRI) van 90 zorgt ervoor dat kleuren levendig en waarheidsgetrouw overkomen, wat een boeiende visuele ervaring creëert.

Ga naar de specificaties

Ontdek of de liniLED® Neon R Side Silicone Tunable White geschikt is voor jouw project en vraag eenvoudig en snel een offerte aan. Of vraag advies aan onze experts.

Offerte aanvragen
Korte projectomschrijving
  2700K-6500K
Artikelnummer RNS16-92765-TW
Vermogen
(24V DC)
14.40 W/m
CRI 90+
Lichtopbrengst 946 lm/m
LED/M 224
LED/ sectie 14
IP-waarde IP67
MacAdam steps 3
Dimbaar Ja
Afmeting B 16 mm
H 17 mm
Maximale aansluitlengte 5 m
Garantie tot 5 jaar

Heb je advies nodig?

Wil je dat we met je meedenken over wat de beste oplossing is voor jouw lichtproject? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij geven je graag advies.